Justbit is an industry-leading IT company that fuses technological innovation, web marketing, and digital communication into all of their projects.

Read More

Kristina svakodnevno ohrabruje ljude da slede svoje snove i uživaju u poslu koji rade. U nastavku pročitajte šta je uticalo na nju da bude to što je danas.

Read More

Kako upravljati timom ljudi jednog kineskog ecommerce giganta, a da pritom radite iz Srbije, pročitajte u našem intevjuu sa Ladom Jovovićem.

Read More

Vukašin Nikolić je web i mobile developer sa sedmogodišnjim iskustvom u radu na inostranom tržištu. Sa nama je podelio njegovo iskustvo rada na daljinu.

Read More

Milorad Kukić je softver inženjer i trenutno radi za jednu Libansku korporaciju iz oblasti gradnje. Pročitajte više o njevogom iskustvu rada na daljinu.

Read More

Predrag Novaković je veb dizjaner i front-end developer sa 10 godina iskustva u radu od kuće. Sa nama je podelio korisne savete u radu na inostranom tržištu.

Read More

Naš intervju sa Milošem Vasićem. Pročitajte više o tome kako da pokrenete biznis na internetu koji radi na stranom tržistu, a iz udobnosti svoga doma.

Read More